Contact

Een pakket op maat!

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden, dan willen wij u hier graag persoonlijk over informeren. Gezamenlijk stellen we een ideale aanpak op die volledig gericht is op de behoeften van uw organisatie.

Ons adres

Prosano Bedrijven
Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen
T: 0115-677128
E: info@prosano.nl

ProSano is onderdeel van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.

Meer informatie over verzuim & traumaopvang

U kunt bellen naar tel: 0115-677246. 

Contactformulier

Uiteraard kunt u ook onderstaand formulier gebruiken om contact met ons op te nemen:

(* verplicht veld)


*
*
*
*
*
*
*
 
Realisatie: TiDi Graphics
SLUITEN
Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door

In 2019 gaan de sportgeneeskundige spreekuren en onderzoeken van Prosano Sport & Bewegen door onder ZorgSaam als Sportmedisch centrum ZorgSaam.

Ook in het Sportmedisch centrum ZorgSaam staat onze sportarts voor u klaar. Dit in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals, zoals de podoloog. De diensten en de locaties blijven ongewijzigd. In Bodyline Terneuzen vinden de spreekuren en onderzoeken plaats. In ziekenhuislocatie De Honte houdt de sportarts samen met de orthopeed en sportfysiotherapeut het gezamenlijke sportspreekuur. Lees vanaf 1 januari 2019 meer op de ZorgSaam website.

Prosano is een dochteronderneming van ZorgSaam en bestaat momenteel uit drie onderdelen. De sportgeneeskunde gaat dus door, maar we stoppen met de andere onderdelen: Prosano Bedrijven en Prosano Riant & Lifestyle. Door het huidige aanbod in combinatie met vereisten vanuit wet- en regelgeving is het voor een kleine organisatie als Prosano erg lastig om de kwaliteit en de continuïteit volledig te garanderen.